Piketten vuren 40cm | 50 stuks

De Piketpaaltjes – Piketten 40cm zijn gemaakt van vurenhout (zachthout) en worden vaak gebruikt voor het uitzetten en markeren van gebieden.

De houten piketten hebben een afmeting van 2,2 x 2,2 x 40cm (kan iets afwijken). De 40cm piketten hebben een punt aan de onderzijde waardoor deze makkelijk in de grond gaan.

De piketten 40cm worden gebruikt door hoveniers, landmeters, bouwbedrijven en in de betontechniek. De vurenhout piketten worden ook gebruikt tijdens het inrichten van een evenemententerrein of camping. De houten piketjes worden ook vaak gebruikt bij meetwerkzaamheden door uitvoerders of landmeters.

28,50 excl. BTW

34,49 incl. BTW

Gratis bezorging van orders boven € 500

  • Gemakkelijk te bereiken klantenservice
  • Binnen 2 werkdagen geleverd
Gegarandeerd veilig afrekenen

Piketpaaltjes – Piketten vuren 40cm | 2,2×2,2 cm | 50 stuks

De Piketpaaltjes – Piketten 40cm zijn gemaakt van vurenhout (zachthout) en worden vaak gebruikt voor het uitzetten en markeren van gebieden.

De houten piketten hebben een afmeting van 2,2 x 2,2 x 40cm (kan iets afwijken). De 40cm piketten hebben een punt aan de onderzijde waardoor deze makkelijk in de grond gaan.

Vurenhouten piketten 40cm

Piketpaaltjes worden vaak vervaardigd uit vurenhout vanwege de goede prijs-kwaliteitverhouding van deze houtsoort voor verbruiksartikelen zoals piketten. Vurenhout is een zachte houtsoort die in Nederland zeer populair is en gemakkelijk te bewerken valt.

Toepassing van piketpaaltjes

De piketten 40cm worden gebruikt door hoveniers, landmeters, bouwbedrijven en in de betontechniek. De vurenhout piketten worden ook in andere sectoren gebruikt zoals in de tuinbouw, evenementen en campings. De houten piketjes zijn ook populair tijdens meetwerkzaamheden door uitvoerders of landmeters.

Op een evenement geven de piketpaaltjes bijvoorbeeld aan waar de eetkraampjes en stage moet komen. De piketten worden vaak geplaatst door de evenementenorganisatie.

Bij het plaatsen van nieuwe chalets op een camping kunnen deze piketpaaltjes ook van pas komen. Ze kunnen in de grond geslagen worden om de nieuwe locatie voor de chalets te markeren.

De piketpaaltjes geven vaak aan waar nieuwe gebouwen komen te staan. De piketpaaltjes kom je vaak tegen bij nieuwbouw, bouwgrenzen, kabels / leidingen en ook bij archeologische opgravingen.

Om de piketpaaltjes van een afstand beter te kunnen zien, is het aan te raden om de koppen van felle (fluor) kleuren te voorzien. Dit kan je bijvoorbeeld doen met een spuitbus markeerverf.

Grootgebruikers piketpalen vurenhout

Piketpalen worden vaak gebruikt als verbruiksartikelen. Na het gebruik van de piketpalen worden ze weggegooid of zijn ze niet meer bruikbaar. Dit kan echter voor een bedrijf een hoge kostenpost worden. Voor de grootgebruikers gelden andere tarieven, daarom gelden er vanaf 1000 stuks Vurenhout piketpaal 40cm andere prijzen. Neem gerust contact met ons op zodat wij een aanbieding kunnen maken!

Uiteraard kunt u ons altijd om advies vragen, zeker als u twijfelt over de aanschaf van dit artikel.

Wij van Scheppie.nl staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Technische details Piketpaaltjes – Piketten 40cm | 50 stuks

Type Piketpaaltje
Houtsoort Vurenhout
Type hout Zachthout
Afwerking Blank
Lengte 40 centimeter
Kopmaat 2,2 x 2,2 centimeter
Aantal 50 stuks
Kleur kop Geen
Categorie Piketpaaltjes
Tags piketpaaltjes, lasers accessoires, piketpaal, piketpalen, piket palen, houten piketpaaltjes, vuren piketpaaltjes, piketpaal vurenhout, piketten

Aantal 50 stuks
Afmetingen 2,2 × 2,2 × 40 cm
Merk Scheppie.nl

Gratis verzending
Voor bestellingen + €500

Niet goed, geld terug
30 dagen garantie

Professioneel materieel
Gekozen door professionals

De beste prijs
Dagelijkse prijs monitoring