Piketten vuren 40cm | Pallet 1000 stuks

De Piketpaaltjes 40cm Pallet 100 stuk zijn gemaakt van vurenhout (zachthout) en worden vaak gebruikt voor het uitzetten en markeren van gebieden.

De houten piketten hebben een afmeting van 2,2 x 2,2 x 40cm (kan iets afwijken). De piketten hebben een punt aan de onderzijde waardoor deze makkelijk in de grond gaan.

De piketten worden gebruikt door hoveniers, landmeters, bouwbedrijven en in de betontechniek. De vurenhout piketten worden ook gebruikt tijdens het inrichten van een evenemententerrein of camping. De houten piketjes worden ook vaak gebruikt bij meetwerkzaamheden door uitvoerders of landmeters.

495,00 excl. BTW

598,95 incl. BTW

Gratis bezorging van orders boven € 500

  • Gemakkelijk te bereiken klantenservice
  • Binnen 2 werkdagen geleverd
Gegarandeerd veilig afrekenen

Piketpaaltjes – Piketten vuren 40cm | 2,2×2,2 cm | Pallet 1000 stuks

De Piketpaaltjes 40cm Pallet 1000 stuks zijn gemaakt van vurenhout (zachthout) en worden vaak gebruikt voor het uitzetten en markeren van gebieden.

De houten piketten hebben een afmeting van 2,2 x 2,2 x 40cm (kan iets afwijken). De 30cm piketten hebben een punt aan de onderzijde waardoor deze makkelijk in de grond gaan.

Een volle pallet piketpaaltjes 40cm is extra voordelig!

Vurenhouten piketten 40cm

Vaak zijn piketpaaltjes gemaakt van vurenhout. Deze houtsoort heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding voor verbruiksartikelen zoals piketjes. Vurenhout is een zachte houtsoort die erg populair is in Nederland en makkelijk te verwerken is.

Toepassing van piketpaaltjes

De piketten 40cm worden gebruikt door hoveniers, landmeters, bouwbedrijven en in de betontechniek. De vurenhout piketten worden ook in andere sectoren gebruikt zoals in de tuinbouw, evenementen en campings. De houten piketjes zijn ook populair tijdens meetwerkzaamheden door uitvoerders of landmeters.

Wanneer een camping nieuwe chalets gaat plaatsen komen de piketpaaltjes ook goed van pas. De piketjes kunnen in de grond geslagen worden om de nieuwe plek voor de chalets te markeren.

De piketpaaltjes geven vaak aan waar nieuwe gebouwen komen te staan. De piketpaaltjes kom je vaak tegen bij nieuwbouw, bouwgrenzen, kabels / leidingen en ook bij archeologische opgravingen.

Op een evenement geven de piketpaaltjes bijvoorbeeld aan waar de eetkraampjes en stage moet komen. De piketten worden vaak geplaatst door de evenementenorganisatie.

Door de kop van de paaltjes een felle kleur te geven vallen ze beter op! Dit kan je doen met bijvoorbeeld markeerverf.

Voordelige pallet met piketpaaltjes

Piketpalen worden vaak gebruikt als verbruiksartikelen. Na het gebruik van de piketpalen worden ze weggegooid of zijn ze niet meer bruikbaar. Dit kan echter voor een bedrijf een hoge kostenpost worden. Vandaar dat we een extra voordelig prijskaartje aan een volle pallet met piketpaaltjes 30cm hangen!

Uiteraard kunt u ons altijd om advies vragen, zeker als u twijfelt over de aanschaf van dit artikel.

Wij van Scheppie.nl staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Technische details Piketpaaltjes – Piketten 40cm | 1000 stuks

Type Piketpaaltje
Houtsoort Vurenhout
Type hout Zachthout
Afwerking Blank
Lengte 40 centimeter
Kopmaat 2,2 x 2,2 centimeter
Aantal Pallet á 1000 stuks
Kleur kop Geen
Categorie Piketpaaltjes
Tags piketpaaltjes, lasers accessoires, piketpaal, piketpalen, piket palen, houten piketpaaltjes, vuren piketpaaltjes, piketpaal vurenhout, piketten
Afmetingen 2,2 × 2,2 × 40 cm
Merk Scheppie.nl

Gratis verzending
Voor bestellingen + €500

Niet goed, geld terug
30 dagen garantie

Professioneel materieel
Gekozen door professionals

De beste prijs
Dagelijkse prijs monitoring