Piketten vuren 60cm | 50 stuks

De Piketpaaltjes – Piketten 60cm zijn gemaakt van vurenhout (zachthout) en worden vaak gebruikt voor het uitzetten en markeren van gebieden.

De houten piketten hebben een afmeting van 2,2 x 2,2 x 60cm (kan iets afwijken). De 60cm piketten hebben een punt aan de onderzijde waardoor deze makkelijk in de grond gaan.

De piketten 60cm worden gebruikt door hoveniers, landmeters, bouwbedrijven en in de betontechniek. De vurenhout piketten worden ook gebruikt tijdens het inrichten van een evenemententerrein of camping. De houten piketjes worden ook vaak gebruikt bij meetwerkzaamheden door uitvoerders of landmeters.

29,50  excl. BTW

35,70 incl. BTW

Gratis bezorging van orders boven € 500

  • Gemakkelijk te bereiken klantenservice
  • Binnen 2 werkdagen geleverd
Gegarandeerd veilig afrekenen

Piketpaaltjes – Piketten vuren 60cm | 2,2×2,2 cm | 50 stuks

De houten Piketpaaltjes – Piketten 40cm zijn gemaakt van vurenhout (zachthout) en worden vaak gebruikt voor het uitzetten en markeren van gebieden.

De houten piketten hebben een afmeting van 2,2 x 2,2 x 60cm (kan iets afwijken). De 60cm piketten hebben een punt aan de onderzijde waardoor deze makkelijk in de grond gaan.

Vurenhouten piketten 60cm

Vaak zijn piketpaaltjes gemaakt van vurenhout. Deze houtsoort heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding voor verbruiksartikelen zoals piketjes. Vurenhout is een zachte houtsoort die erg populair is in Nederland en makkelijk te verwerken is.

Toepassing van piketpaaltjes

De 60cm lange piketten zijn nuttig voor verschillende beroepsgroepen zoals hoveniers, landmeters, bouwbedrijven en de betontechniek, maar ze vinden ook toepassing in andere sectoren, zoals de tuinbouw, evenementen en campings. Bovendien worden deze piketten vaak gebruikt tijdens meetwerkzaamheden door uitvoerders of landmeters.

Op een evenement of festival geven de piketpaaltjes bijvoorbeeld aan waar de eetkraampjes en stage moet komen. De piketten worden vaak geplaatst door de evenementenorganisatie.

Wanneer een camping nieuwe chalets gaat plaatsen komen de piketpaaltjes ook goed van pas. De piketjes kunnen in de grond geslagen worden om de nieuwe plek voor de chalets te markeren.

De piketpaaltjes geven vaak aan waar nieuwe gebouwen komen te staan. De piketpaaltjes kom je vaak tegen bij nieuwbouw, bouwgrenzen, kabels / leidingen en ook bij archeologische opgravingen.

Om de piketten beter zichtbaar te maken, is het aan te raden om de koppen van de piketpaaltjes van felle kleuren te voorzien, bijvoorbeeld door gebruik te maken van markeerverf. Dit maakt het gemakkelijker om ze van een afstand te zien.

Grootgebruikers piketpalen vurenhout

Piketpalen worden vaak gebruikt als verbruiksartikelen. Na het gebruik van de piketpalen worden ze weggegooid of zijn ze niet meer bruikbaar. Dit kan echter voor een bedrijf een hoge kostenpost worden. Voor de grootgebruikers gelden andere tarieven, daarom gelden er vanaf 1000 stuks Vurenhout piketpaal 60cm andere prijzen. Neem gerust contact met ons op zodat wij een aanbieding kunnen maken!

Uiteraard kunt u ons altijd om advies vragen, zeker als u twijfelt over de aanschaf van dit artikel.

Wij van Scheppie.nl staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Technische details Piketpaaltjes – Piketten 60cm | 50 stuks

Type Piketpaaltje
Houtsoort Vurenhout
Type hout Zachthout
Afwerking Blank
Lengte 60 centimeter
Kopmaat 2,2 x 2,2 centimeter
Aantal 50 stuks
Kleur kop Geen
Categorie Piketpaaltjes
Tags piketpaaltjes, lasers accessoires, piketpaal, piketpalen, piket palen, houten piketpaaltjes, vuren piketpaaltjes, piketpaal vurenhout, piketten

Gewicht 0,08 kg
Merk Scheppie.nl

Gratis verzending
Voor bestellingen + €500

Niet goed, geld terug
30 dagen garantie

Professioneel materieel
Gekozen door professionals

De beste prijs
Dagelijkse prijs monitoring